Nu există anotimp mai frumos ca vara. Se trăiește ușor, liber, cu soarele care îți induce poftă de viață 14 ore pe zi. E anotimpul care ne încarcă pe toți, să facem față lunilor mohorâte de după. E anotimpul care cere să te plimbi, să descoperi, să te conectezi cu natura mai mult ca niciodată.

Pentru noi vara aceasta e specială, deoarece ne-am propus să facem pentru prima dată o serie de lucruri în formulă de 4. Ca de exemplu, am bifat primul picnic în 4 și a fost minunat!

Picnic pe malul râului

Am plănuit asta din timp, așa că am comandat coșul de picnic din imagine, pentru 4 persoane, de pe NobilaCasa: este dotat cu tot ce trebuie, de la tacamuri la pahare. Coșul pe care l-am ales este încăpător și are un aspect elegant. Mi se pare versatil: nu este exclus să fie chiar bagajul nostru de mână la plajă, cu gustări pentru copii, pentru când vom merge la mare.

Pe lângă coș, la iarbă verde mai iei și o tavă/platou de servire, pe care să dispui bucatele, nu-i așa? Iată aici câteva propuneri foarte ingenioase, unicate aș spune, de platouri de servire din ardezie.  Ardezia are un aspect patinat, pământiu, ceea ce o face ideală într-o ocazie rustică precum cea de picnic.

Cadouri inedite pentru femei

Față de celelalte site-uri, NobilaCasa aduce plusvaloare: prin produsele lor deosebite, prin setup-ul perfect din fotografiile de înaltă calitate de pe paginile lor social, prin stilul de comunicare. Practic, tu nu comanzi un produs, ci imersezi în conceptul lor: viața trăită cu artă, cu noblețe și bun gust. Iar atunci când vrei să faci un cadou de casă nouă sau un cadou nașilor ori viitorilor fini, nu ai cum să dai greș dacă alegi NobilaCasa.

Mie una nu prea îmi place să gătesc, dar îmi vine cheful doar de dragul de a avea în bucătărie minunății precum cele de la NobilaCasa, care a împlinit 20 de ani în 2019 și numără 20 locații în 16 orașe: Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Deva, Zalău, Oradea, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Arad, Satu Mare și Sfântu Gheorghe.

Ciucurași și perne decorative boho

Sunt în trend (și cred că vor rămâne așa mult timp) pernele decorative cu aspect boho, cu ciucuri fringe din macrame, ideale pentru seri de vară la un Garden Party sau ca decorațiuni pentru un living stil indie. Le găsești la NobilaCasa la prețuri super bune.

Împreună cu tine

Cum marile branduri au fiecare un pay-off care le distinge, un hashtag umbrelă pentru a grupa toate postările comunității ce au ca focus brand-ul respectiv, poți găsi idei de amenajare/decorațiuni care să te inspire urmărind  #impreunacutine pe Instagram și Facebook.

NobilaCasa dă tonul noilor tendințe în materie de home decor și deja pregătește propuneri pentru colecția de toamnă, așa că nu pierde din vedere noutățile din lunile următoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *