REALITATEA TRISTĂ ESTE CĂ… ȘI UNELE FEMEI NE OBIECTIFICĂ SEXUAL

A înnebunit lumea după declarația lui George Buhnici. Interpretări și re-re-interpretări, răstălmăciri, false indignări și hipocrizii. Omul a fost făcut în toate felurile, chiar și pedofil. Pe bune?!

Un non-subiect.

Însă un subiect de pe urma căruia anumite mame blogger/influ au profitat să își dea cu părerea și să devină mai populare, simțindu-se vezi-Doamne atacate, deși caregoria mamelor nu era nicidecum vizate. Asta îmi face scârbă, de fapt. Falsa hipocrizie și oportunismul.

Dacă ceea ce a spus Buhnici te-a atins personal, atunci înseamnă că trebuie să lucrezi ceva la tine. Acceptarea, stima de sine, tiparele, traumele. Nu e despre el (și alții care GÂNDESC ca el, deși nu o spun), ci despre tine. Iar ca mamă, e despre cum îți crești copilul. Ca să îl crești bine, trebuie mai întâi să rezolvi problemele tale interne.

Las clipul acesta aici, pe care vă invit să îl ascultați, durează circa 3 minute și conține afirmații stupefiante la adresa femeilor. Afirmații pentru care oricine ar fi linșat public. Însă…. ce să vezi? Este un extras dintr-o 𝗽𝗶𝗲𝘀𝗮̆ 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂 𝘀𝗰𝗿𝗶𝘀𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗼 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗲.

Un fragment din clip:

„Femeile ar trebui inchise in rezervatii. Ar trebui hranite, ajutate sa se dezvolte, aduse in conditii bune pina la o anumita virsta, ideala procrearii. Pe urma, pe la 40-45 de ani, odata ce si-au terminat menirea, ele ar trebui eutanasiate cu blindete. Orice barbat ar merita sa aiba in patul lui, tot timpul, femei intre 15 -30 de ani. Cele peste 30 ar fi date barbatilor care nu mai pot procrea, ca sa se mai distreze si ei cu ceva. Nici o femeie peste 40 de ani nu merita sa mai traiasca. Ele nu aduc decit nefericire barbatilor lor si ii impiedica sa traiasca linga exemplare tinere ale speciei.”

Ce zice Buhnici e mireasmă pe lângă ceea ce se vehiculează în acel clip, și totuși, ne amuzăm că deh! e teatru, e CULTURĂ.

Pe mine ce a zis Buhnici mă lasă rece, vă jur, nu mă atinge cu nimic. Sunt mii de indivizi care gândesc mai infect ca el.

Daaaar, ca să fim coerenți, hai să stârpim răul de la rădăcină și să linșăm și:

• 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗮𝗻𝘂𝗻𝘁̦𝘂𝗿𝗶 𝗲𝗿𝗼𝘁𝗶𝗰𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝗼𝘀𝘁 𝗽𝗲 𝗢𝗹𝘅 și prostituția

• 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗮̆ 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗲𝗿𝗼𝘁𝗶𝗰𝗲 𝗽𝗲 𝗢𝗻𝗹𝘆𝗙𝗮𝗻𝘀

• 𝗺𝗮𝗺𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻𝘃𝗮𝘁̦𝗮̆ 𝗳𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗮̆ 𝗲𝘁𝗮𝗹𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗶̂𝗻 𝘃𝗶𝗮𝘁̦𝗮̆ 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗴𝗮̆𝘀𝗲𝗮𝘀𝗰𝗮̆ 𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝘀𝘁 𝗰𝘂 𝗯𝗮𝗻𝗶.

Realitatea tristă este că 𝗡𝗨 𝗕𝗔̆𝗥𝗕𝗔𝗧̦𝗜𝗜 𝗡𝗘 𝗢𝗕𝗜𝗘𝗖𝗧𝗜𝗙𝗜𝗖𝗔̆, 𝗖𝗜 𝗨𝗡𝗘𝗟𝗘 𝗙𝗘𝗠𝗘𝗜. Femei care promovează un cult al frumuseții întreținute de un bărbat bogat cu barbă, al ‘eu nu trebuie să lucrez, stau toată ziua la salon’, al ‘vreau să fac banii ușor afișând tâțe și buci, aaaahhh, ce bine că există TikTok’.

În final, nu uitați că este ușor să urmați turma, dar este mai greu să ieșiți din turmă. Think outside the box.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *