Ce femeie nu își reînnoiește garderoba, măcar cu câteva piese, la început de fiecare sezon?

Mai cu seamă atunci când vine vorba de cel mai râvnit sezon din an: vara, anotimpul concediilor și vacanțelor.

Anul acesta se preferă piesele simple, cu croi clasic, aerisite, din materiale care ajută pielea să simtă mai puțin disconfortul creat de temperaturile ridicate. Pe de altă parte, simplitatea croiului este balansată de imprimeurile cu motive tie-dye, flower power sau tribale.

Pe de altă parte, noutatea acestui sezon vine din partea artistei Elena Gheorghe, testimonial Bonprix, cu propuneri super stilate ce pun în valoare feminitatea oricărei femei, indiferent de talie.

Când comand pe Bonprix, îmi place să încropesc un full outfit, din cap până-n picioare. Mi-am creionat în minte mai multe variante. Iată câteva propuneri.

Greenery

Una dintre ele ar fi aceasta: bluză drapată din ecru alb ivoire, fustă verde pastel midi din mesh (asimetrică) și sandale albe. De fapt, la această ținută ar fi mers aproape orice altă bluză albă, inclusiv una din dantelă. Mi se pare o combinație potrivită atât pentru seri în oraș cu prietenii, cât și pentru ieșiri urbane, la cafea, etc.

Nude

Din colecția Aproape de natură, orice ai alege nu poți da greș. Am combinat un outfit format din: pălărie de paie, overall din jerse și papuci.

Piesele nude nu se demodează niciodată, sunt ”purtabile” în orice context: plajă, picnic, safari. Propunerile din această gamă sunt toate reușite, singurul considerent pentru care nu am ales această combinație este unul personal: nuanțele nude personal nu mă avantajează, având ten deschis și nefiind bronzată deloc.

Festival look

Nu în ultimul rând, colecția Tie-Dye este fix ceea ce trebuie pentru concertele și festivalurile verii (Saga, Untold, NeverSea, etc.). Fresh, young-ish, induce instant good vibes. Din această categorie am ales o cămașă cu conținut ridicat de in roz pudrat-galben-vanilie, o pereche de blugi scurți bleu denim și o geantă de paie tip sac ecru.

Modă sustenabilă

În final, ca de obicei, m-am orientat către o piesă din colecția Sustainable Products din marca proprie Bonprix (Rainbow©): o rochie dungată multicolor din bumbac 100% (la fel și căptușeala), croită confortabil, cu mâneci ¾ ușor bufante cum îmi plac mie. În completarea ținutei, am optat pentru o pereche de Sneakers albi cu accente roz și verde-mentă de la Kappa® și o pereche de ochelari negri accesorizați cu inserții metalice aurii și mărgele alb-ivoire (ochelarii, din păcate, sunt stoc epuizat în momentul de față).  

Am purtat rochia cu o curea care să scoată în evidență talia, mi s-a părut necesar să o accesorizez cu o curea dat fiind că sunt mignonă de statură și altfel nu m-ar fi avantajat.

Aceasta din urmă este ținuta care simt că mă definește: casual-chic, comfy mom, cu accesorii feminine. Consider că este un outfit care se potrivește cu orice ocazie și vă asigur că este foarte comodă.

Voi pe care dintre aceste ținute ați fi ales? Sau, mai bine spus, ce alte ținute full Bonprix ați fi făcut?

Nu uitați despre avantajele Bonprix despre care am mai vorbit și aici: reduceri săptămânale de 10-15%, voucher de 20 lei reducere la prima comandă după înscrierea la newsletter și transport gratuit peste 99 lei. Comenzile ajung în 3-5 zile lucrătoare, iar dacă plasați comanda prin platforma/aplicația CashClub aveți inclusiv 4% cashback (primiți o parte din bani înapoi). Happy shopping! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *