Martie e despre sosirea primăverii, dar pentru mine este și despre ziua mea de naștere, prin urmare despre reînoirea garderobei.

În fiecare martie, în preajma aniversării mele, îmi comand ceva nou de îmbrăcat/încălțat.

Cineva mi-a spus cândva că, în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte, cel mai bun deal este să cumperi vara articole de iarnă, în schimb iarna articole pentru vară. Astfel, beneficiezi de cele mai bune reduceri de sezon și economisești bani.

Am aplicat acest ”pont”, așa că mi-am comandat acest tricou foarte drăguț, având ca imprimeu păpădii colorate. Ador tricourile albe, cu un print minimalist, iar acesta este perfect. Este fix genul acela de tricou pe care îl căutam, a cărui margine din față se poate pune în jeans pentru un efect asimetric. Se găsește și pe albastru bleumarin, dar alb mi-a plăcut mai mult. Materialul este de calitate, un bumbac superior, moale la atingere.

Demult îmi doream o pereche de botine beige-crem. Mi-am dat seama că, în materie de încălțăminte deschisă la culoare, aveam doar ghete sport și sandale. Având un trench bej drăguț, pe care nu prea l-am purtat, mi-am zis că s-ar combina perfect împreună cu botinele (care dau înspre alb ivoire). Mi se par foarte versatile, se combină cu orice piesă, de orice culoare: fustă, rochie, pantalon chiar. Sunt extrem de comode, având toc gros, iar materilul este de calitate (imitație de piele). Detaliul care mi-a plăcut în mod deosebit la ele este acela de a avea cusăturile ”sigilate”, foarte puțin vizibile.

Pentru că anul acesta martie a fost o lună ciudată din punct de vedere meteorologic, cu diferențe mari de temperatură chiar de la o zi la alta, am avut nevoie de încălțăminte pe măsură. De aceea, mi-am comandat și o pereche de cizme negre, cu un model foarte chic: fermoar pe o parte și margine elastică pe cealaltă (la fel ca botinele, de altfel). Îmi plac pentru faptul că au o talpă groasă, iar înălțimea tocului (călcâiului) este de 5 cm. Asta înseamnnă că fac piciorul grațios, fiind comode în același timp. Materialul este de calitate (imitație piele) și sunt și călduroase la interior. Și acestea sunt versatile, merg bine la aproape orice outfit, fiind un model clasic.

Intenționat am ales 2 perechi de încălțăminte diferite între ele, botinele având bot ascuțit, iar ghetele cu bot rotund.

Abia aștept să mai combin și alte ținute cu aceste piese, outfit-uri pe care o să le vedeți mai întâi pe contul meu de Instagram.

Despre Bonprix v-am mai vorbit aici. Vă recomand cu drag pentru calitate, prețuri modice, dar și foarte multe reduceri. Dacă vă înscrieți la newsletter, primiți săptămânal coduri de reducere de 10-15%, un cupon de reducere de 20 lei la prima comandă și transport gratuit la comenzi peste 99 lei. Au și produse pentru casă, pentru copii și pentru bărbați chiar, deci puteți face shopping pentru întreaga familie.

Voi ce ținute purtați primăvara aceasta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *