Este o intrebare pe care fiecare dintre noi ar trebui sa si-o adreseze, periodic.

Raspunsul meu este: sa scriu. Sa creez continut.

Mamicafarapanica.com a luat nastere in noiembrie 2018, desi eu eram creator de continut (in adevaratul sens al cuvantului) deja din aprilie 2018. Astfel, am decis sa le imbin pe ambele: scrisul (blogging) cu imaginea (dupa cum poti vedea mai bine pe Instagram @romanianmomlifestyle).

Scriu de cand eram mica. Pe la 5 ani jumatate scriam cuvinte scurte, apoi la scoala compuneam mici poezioare, iar in clasa a 4-a primul meu „basm” cu printi, printese si probe de foc.

Astazi vreau sa ma supun eu insami la probe, nu de foc, ci de scris. Nu sa ma intrec cu alti bloggeri, ci sa ma intrec pe mine. Sa devin mai buna in ceea ce fac, sa cresc mereu. Pentru mine scriu, pentru ca imi da o stare de bine, dar si pentru a livra scris de calitate colaboratorilor mei (prin influencer marketing, content writing si social media management – jobul meu fulltime din ultimul an).

Asa ca o sa imi dedic timpul unui nou proiect minunat, care se numeste SuperBlog si care a ajuns la a 24-a editie anul acesta (desi eu am aflat despre el abia la sfarsitul anului trecut).

Este o noua provocare pentru mine si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor (mele).

Tu ce stii sa faci cel mai bine? 🙂

Un comentariu

  1. #caligrafie #amazon #copii #scrisdemână
    Caietul realizat de mine. Este un Caiet de caligrafie pentru copii. Are în plus câteva fișe de lucru și multe exerciții de ortografie.
    Vă rog să îmi spuneți ce părere aveți! Intrați pe link pentru comenzi sau pentru a lăsa o recenzie: https://www.amazon.com/dp/B0B4WVYJRK
    Pentru țările din Europa se plătește mai puțin pentru transport dacă alegeți linkul care corespunde pieței din UK sau țările din Europa: https://www.amazon.co.uk/dp/B0B4WVYJRK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *