BONPRIX, DE LA CASUAL CHIC LA ELEGANT: 3 PIESE VESTIMENTARE PENTRU MODA SUSTENABILA

Nu am fost niciodata o pasionata de moda in adevaratul sens al cuvantului. Desi era o vreme prin facultate cand imi placea sa rasfoiesc reviste, nu alergam dupa haine de brand sau sa fiu in pas cu tendintele. Sintagma “anul acesta se poarta stilul cutare, culorile cutare” trecea pe langa mine.

In schimb, am fost tot timpul o persoana “eclectica” dpdv vestimentar. Mi-a placut si imi place sa am in garderoba piese vestimentare din stiluri diferite, din toate cate putin. Chiar si astazi se prea poate ca o zi sa ma vezi imbracata in trening si sapca, iar ziua urmatoare sa port o rochie sau camasa si stiletto fara vreo ocazie anume. Cred ca starea de spirit joaca un rol important aici.

De cand sunt mama, m-am orientat catre haine confortabile, dar in acelasi timp am vizat articole vestimentare clasice, versatile, care se pot combina cu brio cu alte elemente pentru a obtine un outfit unitar.

Am gasit ceea ce cautam pe site-ul Bonprix, care pe langa haine de dama ofera si o varietate de haine pentru barbati, copii si articole pentru casa. Bonprix livreaza gratis comenzile peste 99 lei, ofera un voucher cadou de 20 lei la prima comanda (prin inregistrare la newsletter) si periodic au extra reduceri de pana la 15% cu anumite coduri promotionale afisate pe homepage. Este un site cu produse potrivite pentru intreaga familie, inclusiv pentru cadourile de Craciun.

Pantaloni tricotati cu coame bej deschis melanj

Nimeni nu poate nega frumusetea hainelor tricotate, acestea mergand la unison cu sezonul rece, fiind si foarte calduroase. Acesti pantaloni sunt caldurosi, desi au o tesatura mai fina (neavand lana in compozitie, ci 66% poliacril, 17% poliester, 15% poliamidă, 2% elastan) care nu ‘zgarie’ pielea. Se pot combina atat cu ghete cat si cu cizme de zapada in partea de jos, iar in partea de sus merg bine cu aproape orice pulover de sezon, culoarea lor fiind una neutra. Mi-a placut detaliul lateral de sus pana jos (impletitura), dar mai ales cordonul din jurul taliei, care poate forma o funda si confera o aliura chic.

Pulover roz vintage-ecru-roz fumuriu

Imediat ce am vazut acest pulover pe site, m-am indragostit instant. Din martie anul acesta, de cand mi-am schimbat culoarea parului in roz, m-am ‘fixat’ cumva pe 2 culori, inclusiv in vestimentatie. Ador combinatia dintre roz si alb, dar si hainele roz sau albe, separat. Puloverul acesta, insa, le are pe toate. Are exact nuantele de roz care imi plac cel mai mult, nestridente, netipatoare. Se aseaza nemaipomenit pe corp, marimea e cea corecta (eu am 1.62 m si 52 kg, am comandat un EU 36/38 si imi vine perfect). Are 75% poliacril, 22% poliester, 3% elastan in compozitie.

Rochie tip camasa animal print (piele de sarpe)

Consider ca fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba cel putin o piesa cu imprimeu animal print. Am realizat ca unica piesa vestimentara de acest gen pe care o am este un top din panza topita, de vara. De aceea am comandat aceasta rochie cu imprimeu piele de sarpe si nu regret nicio secunda, dimpotriva. La inceput aveam emotii, eu fiind mignona de statura, ma gandeam ca nu o sa ma avantajeze. Insa am purtat-o cu o pereche de cizme cu toc si m-am simtit excelent in ea. Atentie, atunci cand comandati sa selectati silueta justa (consultati tabelul de marimi si indicatiile pentru silueta joasa sau silueta tipica/standard). La 1.62 m am comandat varianta pe silueta joasa si imi vine perfect. Este potrivita atat toamna cu un trench si  botine, cat si primavara cu pantofi cu toc.

Asadar, pe Bonprix gasiti piese vestimentare de dama atemporale (potrivite pentru un interval de varsta larg, de la 20 la 60+  ani) si care nu se demodeaza in timp. Cu siguranta voi mai comanda. Si daca tot e sezonul Sarbatorilor, am ochit si cateva decoratiuni si lenjerii de Craciun. Check it out!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *