TE SIMTI IN IMPAS SAU LA RASCRUCE? CUM M-A AJUTAT PE MINE ASTROLOGUL NICOLETA GHIRIS

Sursa foto

In liceu, atunci cand trebuia sa decid ce facultate sa urmez, am mers la sesiunea de ‘Orientamento’ (un fel de counselling care se ofera viitorilor studenti in campusurile italiene) o singura data, iar in 20 de minute alesesem cursul de studii. Pe sotul meu aproape ca l-am cerut eu de ‘nevasta’ :))). Bine, mai toti barbatii au nevoie sa fie impinsi de la spate (putin) in astfel de decizii. Iar pentru rochia de mireasa, nu am cutreierat zeci de magazine, ci am facut intai un research pe net in urma caruia am decis sa merg la un showroom direct in atelierul de creatie, iar in jumatate de ora (dupa doar 3 rochii probate), am decis sa comand al treilea model. Si ala a fost.

Ceea ce incerc sa spun e ca in viata asta a mea nu prea am avut multa rabdare si nu am stat foarte mult pe ganduri inainte de a lua o decizie importanta. Am actionat preponderent instinctual si partea buna e ca nu am regretat deciziile luate asa, pe repede inainte. Mereu am considerat: cu cat tergiversezi mai mult o decizie si multiplici optiunile din jurul ei, cu atat o invalui  intr-o nebuloasa greu de descifrat. So… keep it simple.

De ce tot acest preambul?

Ca sa subliniez faptul ca (aproape) pentru prima oara in viata mea, in perioada antecedenta iesirii din concediul de crestere a celui de-al doilea copil, dupa 4 ani si ceva de stat acasa si crescut copii :)), ma simteam oarecum confuza si nu stiam de unde sa incep cu jobul. Munca de agent de asigurari, pe care o facusem anterior, practic nu mai era viabila, trebuia sa studiez, sa platesc cursuri si sa refac examenele, insa mi-am dat seama ca nu mai voiam sa fac asta. Asadar, aveam nevoie de o ghidare, de o orientare.

Asa ca, fix acum 8 luni am apelat la ajutorul Astrologului Nicoleta Ghiris pentru o astrograma personalizata, o abordare holistica din mai multe astrologii (chinezeasca, tibetana, vestica) precum si aspecte de numerologie si feng shui. De Nicoleta am reusit sa dau gratie minunatului grup Facebook Nu Mai Port, dar o mai vazusem si la emisiuni la Antena1. Scriu acest articol abia acum ca sa ii MULTUMESC si ca sa subliniez cat de folositoare mi-a fost acea astrograma, care a contribuit ca lucrurile sa se aseze asa frumos in viata mea in ultimele luni.

Am aflat o mulțime de lucruri despre mine insami, mi s-au clarificat aspecte din trecut și cristalizat anumite perspective de viitor. Nicoleta m-a ajutat:

  • Sa stabilesc persoanele, obiectele, materialele, spațiile cardinale, energiile și chiar culorile (ne)favorabile
  • Sa aflu stelele prezente in zodia mea precum și influența lor asupra mea și cum sa echilibrez anumite aspecte
  • Sa am o privire de ansamblu asupra decadelor din viața mea din perspectiva carierei, dragostei, sanatatii, banilor dar și a familiei
  • Sa am cateva remindere/atentionari asupra unor situații cheie, pentru a le preveni sa nu degenereze
  • Sa invat sa ma rog la Univers in mod corect și concret, nu vag (formula concreta pentru asta)
  • Sa inteleg care sunt aspectele la care am de lucrat, cele la care e necesar sa renunt și ce conteaza cu adevarat
  • Recomandari de lecturi, mantre, talismane protectoare si aplicatii utile.

Pe Nicoleta o puteti gasi si pe YouTube, nu in ultimul rand este autoarea unei carti de colorat si cu abtibilduri pentru copii.

Va recomand cu tarie ca, atunci cand va simtit in impas si nu stiti ce directie sa luati in viata, dar si pentru a va cunoaste (mai bine) harta vietii, sa apelați la un profesionist, in acest caz la Astrolog Nicoleta Ghiris. Nicoleta face inclusiv astrogramele copiilor și 𝙖𝙨𝙩𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢𝙚 𝙥𝙚 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙚𝙖 𝙙𝙚 𝙗𝙪𝙨𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨 (pentru antreprenori, societăți). Si daca tot suntem in perioada cadourilor de Craciun, puteti comanda un CARD CADOU pentru o analiza personalizata spre a-l oferi cuiva drag caruia/eia stiti ca i-ar placea sau ar avea nevoie de ajutor.

Sarbatori cu bine tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *