Sunt genul de mamă de băieți care intenționează să îi învețe să aibă grijă de ei de mici. De aceea îi implic în anumite treburi domestice, ca ei să aibă o deprindere basic atunci când vor crește. Învățând să fie autonomi, vor fi mai siguri de sine, iar ”alesele” lor cu siguranță îmi vor mulțumi.

Fără stereotipuri, normalitate și atât

Cred că noi, mamele de băieți, avem un rol important și o putere de schimbare a percepției în ceea ce privește implicare băieților (implicit a viitorului soț/tată) în atribuțiile domestice. Așa cum o femeie poate să muncească cot la cot cu un bărbat și să aducă acasă (în unele cazuri) venituri mai mari ca el, mi se pare normal ca el la rândul lui să își pună singur rufele la spălat/să-și calce cămașa. Trebuie să încetăm să privim ca pe ceva wow sau să scoatem în evidență faptul că un bărbat face aceste lucruri… firești.

De la joacă la ”treburi serioase”

Una dintre activitățile cele mai distractive pentru ei este procesul de spălare. Dorian pune atâtea întrebări: ‘mami, de ce alegi hainele?’, ‘ce e șervețelul acela (foaia anti-transfer culori)?’, ‘unde pui detergentul?’, etc. Fiind atât de receptiv, mi-e drag să îi explic (și știu că înțelege) că detergentul și balsamul de rufe Lovela Baby sunt special concepute ca să aibă grijă de hăinuțele și de pielea lui fină, dar și ale frățiorului.

Gama Lovela Baby este: hipoalergenică, testată dermatologic, fără înălbitori, fără parfum, de aceea recomandată de Societatea Română de Pediatrie. Nu în ultimul rând, este fix ce trebuie pentru pielea sensibilă (sau atopică) a bebelușilor.

Ce îmi place la Lovela Baby

Balsamul Lovela îl folosesc chiar la hainele mele și ale soțului, mi se pare că le oferă o extra ”pufoșenie”.

Îmi plac produsele Lovela deoarece se găsesc atât în varianta lichidă (pentru rufe albe sau colorate), cât și capsule. Nu este un detergent gros, vâscos, ci fluid, astfel încât nu se depune agresiv pe circuitele mașinii. Dat fiind că nu are parfum, eu adaug câteva picături de ulei esențial de lavandă în compartimentul de balsam pentru a conferi o fragranță florală plăcută hăinuțelor.

Pentru petele de mâncare mai dificile, înmoi hainele cam o oră înainte, apoi dau start ciclului de spălare iar Lovela își face treaba! Dacă încă nu ai încercat Lovela Baby, dar ți-ai dori, îl găsești la cei mai mari retaileri precum eMag, Altex, Auchan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *