IDEI DE DECOR PETRECERE COPII: DE UNDE AM COMANDAT ȚINUTE ȘI DECORAȚIUNI PENTRU LEMON PARTY

Petrecerile de copii sunt, pentru mame, un prilej pentru a retrăi visele copilăriei și (să recunoaștem) de a-și etala creativitatea și imaginația. Tăticii mai puțin, nu-i așa? Mamele sunt cele care iau inițiativă în organizarea petrecerilor de aniversare a celor mici.

Am scris anul trecut acest articol despre petrecerea de moț a mezinului pe tematica Micul Prinț, iar anul acesta scriu prezentul articol pentru a vă povesti despre petrecerea de 2 anișori a lui bebe Emi, în speranța că ați putea găsi idei/recomandări care să vă inspire/ajute.

Ca tematică ”mi s-a pus pata” pe LEMON PARTY. Locuind la curte și având la dispoziție mult verde, m-am gândit că acesta ar fi cadrul cromatic perfect. Așa că am început căutările pentru a comanda decorațiuni, ținute, tort.

Fiind vară (30 august), am decis ca băieții să poarte ceva comod, mai exact tricouri personalizate cu un desen în tema ”lămâi” și ceva scris. După câteva căutări, am decis să apelez la cei de la RUVIX.ro, cu care am avut o comunicare rapidă și fluidă pe Whatsapp și au făcut o super treabă, după indicațiile mele. Tricourile RUVIX sunt din bumbac de calitate, iar băieții s-au simțit foarte confortabil în ele.

Minunata rochie LEMON DRESS este de la Atelier Laura Chiriță, o femeie super creativă și un designer dedicat, pe care o admir enorm. Laura este activ implicată în diferite proiecte sociale și totodată promotor al unor proiecte educaționale, pe lângă faptul că face mentorship și knowledge transfer către persoanele dornice să învețe frumoasa ei meserie.

Rochia petrecută în talie cu volane este super aerisită, nu se transpiră în ea datorită materialului răcoros (bumbac pânză). Are căptușeală din satin dedesubt, deci este opacă (nu transparentă). Are și un cordon din bandă ripsată (grosgrain). Din păcate nu am putut să o pun în valoare la adevărata ei frumusețe, întrucât în ziua aceea a plouat iar noi am făcut petrecerea adăpostiți sub pavilion, însă abia aștept să o port iar într-un cadru perfect.

Iar acum să trecem la decorul propriu-zis (pe care l-am amenajat mai frumos a doua zi, când nu a mai plouat, deși invitații plecaseră). Cortulețul indian cu pom-poms este de la Buy4Baby, are 110x110x110 cm și îl găsiți pe diferite culori. Este foarte drăguț, iar copiilor le-a plăcut mult. Mi se pare un super element de decor pentru camera copilului, la un preț modic. Pe site-ul celor de la Buy4Baby găsiți tot ceea ce ține de siguranța copilului în casă: protecții pat, apărătoare pătuț, protecții mobilier, accesorii bebeluși (pernuțe, baby nest), căști antifonice, ochelari de soare, etc.

Tablourile canvas LITTLE EXPLORER și cel cu balonul de aer cald sunt de la Buclucaș, magazin onlin de decorațiuni personalizate pentru camera copilului și cadouri pentru copilași. Buclucaș este conceptul izvorât din mințile și inimile a 2 părinți, care pun suflet în ceea ce fac, ca pentru copilul lor. Nu am decât cuvinte de laudă pentru amabilitatea și comunicarea fluidă pe care am avut-o cu ei. Și aceștia sunt implicați în proiecte sociale, printre care licitații pentru cazurile de copii grav bolnavi.

În final, cifra volumetrică din polistiren, panoul pictat manual ”Welcome to our Lemon Party” și cadrul rozetă pe care am atașat baloane sunt de la Eptacore Concept, care fac producție publicitară și cadouri personalizate (dar se ocupă și de social media marketing pentru diferite firme).

Propsurile din carton cu bețișoare și ghirlanda HAPPY BIRTHDAY tot pe tematica Lămâi le-am comandat pe Aliexpress, iar baloanele EMI și cele colorate sunt cumpărate din magazine fizice (fața de pernă LEMONS este stoc epuizat pe Sinsay, de aceea nu am link, dar poate o mai găsiți în magazinele fizice).

Comandasem pe Aliexpress și niște cutii transparente din carton și plastic cu inițialele EMI, în care se pun baloane, dar au ajuns după ziua lui, așa că o să le folosim anul viitor (cred).

Cam acesta a fost decorul pentru petrecerea de 2 anisori a mezinului nostru. Sper că v-a plăcut și că v-a fost de ajutor. To the next (3) 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *