Prin transpirație și efort fizic, sau pur si simplu prin ritmul alert al vietii de mamica, suntem predispuse la a pierde substanțe importante (ex. minerale) din corpul nostru.

De ceva vreme, la mine acest proces s-a tradus prin oboseala, lipsa de energie si vlaga: semnale de alarma ca ceva este in neregula.

In ultimele 2 luni am administrat cate 15 ml zilnic  din 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙡𝙚𝙭𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞𝙫𝙞𝙩𝙖𝙢𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙛𝙚𝙢𝙚𝙞, suplimente naturale lichide de la Gradina Sanatatii, si 15 ml de 𝘽𝙞𝙤𝙩𝙞𝙣𝙖 pentru păr, piele si unghii, ambele diluate intr-un pahar cu apa.  Aceste suplimente naturale au un gust plăcut de portocale si sunt usor de dozat, avand capac dozator.

Am observat imbunatatiri deja dupa primele 10 zile de administrare. Oboseala se atenuase iar aspectul pielii de pe fata era mai fresh, mai elastic. Sotul meu a asimilat 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙡𝙚𝙭𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞𝙫𝙞𝙩𝙖𝙢𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙗𝙖𝙧𝙗𝙖𝙩𝙞, dar pe langa acestea el se afla deja sub un alt tratament pentru par (comprimate) pe care l-a continuat in paralel;  consumand acest mix, insa,  nu mai este nevoie de alt complex de vitamine, minerale, aminoacizi sau verdeturi.

Rezultatele semnalate de sot au fost de asemenea satisfacatoare: s-a diminuat senzatia de oboseala cronica la trezire, dimineata, cand adesea simtea ca ii este atat de greu sa se dea jos din pat.

Cea mai importanta ameliorare pe care am observat-o, in ceea ce ma priveste, este legata de diminuarea (sau mai bine zis eliminarea) dismenoreei din timpul ciclului menstrual. Obisnuiesc sa am dureri mari de burta in primele 2 zile de menstra, insa pe parcursul asimilarii suplimentelor lichide de la Gradina Sanatatii nu am mai avut nicio urma de disconfort abdominal sau crampe. Asta inseamna ca suplimentele au balansat substantele din organismul meu, completand lacunele de nutrienti acolo unde acestea existau si determinau dezechilibre, ceea ce ducea la durere.

rbt

Ce imi mai place la suplimentele naturale de la Gradina Sanatatii ?

  • sunt fabricate in Suedia
  • au extracte naturale în concentrație mare
  • multivitaminele (se gasesc in varianta Man/Woman) contin 147 ingrediente active pentru sănătatea cardiovasculara si susținerea metabolismului
  • au in compozitie formula Bio Life Blend, un mix care cuprinde in total 20 de fructe, legume si extracte naturale, cu efect puternic antioxidant si detoxifiant
  • fiind sub formă lichidă, se absorb mai bine în organism
  • au o vâscozitate medie (nici prea densa, nici prea apoasa)
  • nu conțin organisme modificate genetic.

Este important de mentionat ca acestea nu sunt recomandate persoanelor sub 18 ani, nici femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu înlocuiesc un regim alimentar variat. Odată deschis, flaconul se păstrează la frigider și se consumă în maxim 2 luni.

Exista si cateva produse destinate copiilor cu varsta intre 5 si 12 ani, si anume un complex de multi vitamine si un mix de propolis, laptisor de matca si 12 vitamine.

Asa cum v-am obisnuit, am si un cadou pentru voi: O 𝙍𝙀𝘿𝙐𝘾𝙀𝙍𝙀 de 7% la orice comandă mai mare de 60 Ron plasată pe www.gradinasanatatii.ro cu codul 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮𝗻_𝗺𝗼𝗺7. Atenție! Codul este valabil până pe 5 octombrie.

Astept in comentarii impresiile voastre daca ati folosit produsele de la Gradina Sanatatii sau ce trucuri puneti in aplicare pentru un plus de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *