AFTINIA IN CULORI: “MI-AM TRANFORMAT PASIUNEA IN MESERIE SI BALSAM PENTRU SUFLET, ZI DE ZI”

Este o cutuma a femeilor insarcinate sa poarte amulete/pandantive cu ingeri sau obiecte care emana o oarecare energie pozitiva. De cativa ani ma fascineaza dreamcatchers (prinzatori de vise, talismane de origine indiana), ba chiar obisnuiam sa petrec ore pe Pinterest delectandu-ma cu modele handmade inedite. Sarcina cu bebe 2 este un prilej numai bun pentru a purta tricoul pictat handmade in acrilic de catre Aftinia In Culori care realizeaza  pictura handmade pe textile si tablouri/portrete pe pânză.

Pe Dana Ciubotaru am cunoscut-o prin intermediul WAHM (Work at Home Moms Romania) si a fost o mare placere sa descopar ca suntem din acelasi oras. Dana, alias Aftinia In Culori, este economist de profesie si artist in suflet. A terminat Liceul de Arta (pecare l-a frecventat inca din clasa a 5-a, dintr-o dorinta imensa si dintr-o iubire precoce pentru arta), insa a ales sa urmeze Facultatea de Economie din considerente practice.

A lucrat in contabilitate cativa ani, timp in care si-a intemeiat o familie. Astfel ca pauza pe care i-au oferit-o cei doi copii i-a permis Danei sa regaseasca vechea sa pasiune: pictura.
Cu alte cuvinte, dupa 10 ani de pauza, s-a reapucat de pictat.

Etapa jobului in domeniul contabilitatii i-a oferit Danei o setare bazata pe ordine si organizare, ceea ce, recunoaste, o ajuta si astazi.

Iata o postare de pe wall-ul paginei de Facebook, care personal m-a frapat: “Cand nu pictez portrete sau tricouri, pictez ce prind in mana. Cateva crengi, ramase de la toaletarea merilor din livada si un felinar vechi. Le-am vopsit cu alb si arata minunat. Felinarul, ramas mostenire din familie, a functionat pe benzina. Mi s-a povestit ca a avut ca scop iluminatul pravaliei detinuta de strabunici”.

Dupa cum vedeti, creatiile Danei pornesc de la emotii, trairi si reflecta autenticitate, adevar. Imaginile prind viata sub pensonul sau pasionat si povestesc, transmit mai departe. Astfel, clientul nu poarta doar o bucata textila, ci un simbol al unei etape pe care o traieste sau il defineste ori ceva ce l-a marcat.

“Desi am pornit cu o lista lunga de idei, m-am oprit la portrete pictate pe panza si la pictura pe textile. Portretistica este domeniul meu preferat, pana acum”, ne marturiseste Dana. Si ii iese de minune, daca admiram tablourile de mai jos.

Muza de inspiratie a Danei o reprezinta oamenii si povestea lor de viata. Inainte sa se apuce de creatii, Dana prefera sa discute cu persoana interesata si sa cunoasca detalii despre episodul/scena/chipul pe care urmeaza sa le plasmeze. “Oamenii si intamplarile lor ma inspira”, ne dezvaluie Dana zambind.

Aftinia nu are site web deocamdata, dar gasiti lucrarile sub logo Aftinia In Culori pe pagina de Facebook si pe Instagram.

Tricourile au preturi incepand de la 130 Ron pana la peste 250 Ron. Se fac doar la comanda.
Pentru portrete, pretul porneste de la 250 Ron. Comenzile se plaseaza prin intermediul paginei Facebook sau contului de Instagram.

Va invit din inima sa o contactati  si sa concepeti impreuna cadouri de suflet pentru dvs. si cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *