WELLNESS BY ORIFLAME: CALCIU MARIN CU VITAMINA D SI APA CU MINERALE, KITUL PERFECT PENTRU VARA

Oriflame Romania a lansat gama de produse Wellness by Oriflame, cu suplimente din ingrediente naturale made in Sweden pentru completarea carentelor nutritionale zilnice si promovarea unui stil de viata sanatos.

Pe perioada sarcinii, in urma analizelor, am descoperit o carență de calciu care, asociată cu lipsa de vit. D tipică climei noastre, induc inevitabil o stare generală de oboseală și epuizare. Până acum am luat suplimentele de la NeoLife (va stau la dispoziție pentru detalii), dar eram curioasă să le încerc și pe acestea.

Formula studiată de oamenii de stiinta internationali pentru Oriflame si anume combinația de Calciu si Vitamina D împreună cu Aquamin (complex marin unic extras din alge recoltate organic si sustenabil din apele pure ale Islandei) ne ajută să introducem in corpul nostru peste 70 de elemente minerale ce contribuie la funcționarea optimă a organismului.
Este alegerea ideală pentru aportul necesar de calciu in sarcină si alaptare, precum si pentru combaterea osteoporozei sau a afectiunilor sistemului nervos. Este o alternativă chiar pentru persoanele cu APLV sau alergie la lapte in general.

DISCLAIMER: A NU SE CONSIDERA UN MEDICAMENT SAU SUBSTITUT AL UNEI DIETE ALIMENTARE ECHILIBRATE! A SE ADMINISTRA IN STRANSA LEGATURA CU UN STIL DE VIATA SANATOS, BAZAT INCLUSIV PE MISCARE SI TIMP PETRECUT IN AER LIBER.

Am cateva zile de când iau tabletele masticabile cu Calciu Marin si vitamina D de la Oriflame Romania, mai precis noua formulă dezvoltată in Suedia. Acestea nu înlocuiesc o masă echilibrată, din contră, se administrează chiar după mese. Am mai multă energie, senzația generală de oboseala a scăzut iar unghiile le simt întărite, plus că se exfoliază mai puţin. Este un bun adjuvant pentru mine în această perioadă de sarcină de trimestrul doi şi cu siguranță îmi va susţine echilibrul organismului si pe perioada de alăptare.

Nu știu dacă mă credeți, însă eu am făcut proba si am stabilit kitul perfect al verii care încape chiar în poşeta mea de 30×20 cm. Pe mine Calciul Marin cu vitamina D din noua gamă Wellness de la Oriflame mă ajută să combat oboseala ce derivă în mare parte de la căldura caniculară. Iar Apa cu calciu şi principiul Aquamin™ oferă organismului meu toate mineralele pe care le pierd prin transpiraţie, în plus mă menține hidratata si contribuie la o absorbtie mai usoara si mai rapida in organism.


Aşadar: kitul meu de vară conține apa cu Aquamin Wellness by Oriflame, tabletele masticabile cu calciu si vit. D tot de la Oriflame, o coardă de sărituri pentru a mă menține fit (o voi folosi după ce nu voi mai fi preggy 😅) si o crema cu protecţie solară. 
In aceasta perioada suplimentele sunt la reducere si le puteti cumpara aici sau de la orice reprezentant.
B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *