AVON ADVANCE TECHNIQUES RECONSTRUCTION: RECONSTRUCTIA PARULUI DETERIORAT CA LA SALON

Daca parul meu ar avea grai, cat s-ar mai plange de nenumaratele schimbari de culoare si decolorare la care l-am supus timp de 12 ani! Recunosc ca in ultimii 5 ani nu am facut decat 2 sedinte de balayage, ultima acum un an jumatate, deci cumva ma simt “absolvita”. Incet incet s-a regenerat si a ajuns la culoarea sa naturala, un blond castaniu deschis, un par ondulat care se electrizeaza repede la pieptanat.

Ei bine, kitul Avon primit de la BUZZStore (te poti inscrie si tu la acest link si poti testa gratuit in cadrul campaniilor) mi-a usurat munca de disciplinare a propriului meu par. In primul rand, peria micuta si simpatica (format voiaj, usor de purtat chiar si intr-o poseta de seara) cu peri antistatici si moi totodata, mi-a aranjat parul imediat, cu un bland si mangaietor “stai locului, nu mai fi infoiat si electrizat”! Chiar si-a facut treaba aceasta mini-ustensila.

Produsele AVON pentru par le cunosc, le-am folosit deja (gama Miracle Densifier si altele ani in urma), dar ultima gama Reconstruction Line este exact ce aveam nevoie. Deseori ma uit in oglinda si nu agreez aspectului parului meu sters, lipsit de vitalitate si stralucire, deteriorat din cauza vopselilor in trecut.

Imediat ce am primit Samponul Advance Techniques Reconstruction, Balsamul Advance Techniques Reconstruction si Uleiul ser hidratant, m-am uitat la ingrediente (de fapt, asta fac atunci cand iau in mana orice produs, cosmetic sau non). Din lista lipsesc ingrediente nocive precum triclosan sau parabeni (decat o cantitate infima), dimpotriva se regasesc uleiurile de avocado, argan si cocos. Acestea din urma, in special, confera parului un aspect sanatos si fortifiat, iar aranjarea lui se poate face usor din cateva miscari de perie, fara a mai fi necesara utilizarea ondulatorului sau a placii.

In plus, samponul si balsamul sunt concepute dupa Tehnologia proFiberPlex; aceasta consta in crearea unei plase tridimensionale ce repara structura parului. Vorbim despre noua generatie de ingrijire a parului pentru par extrem de deteriorat, astfel gama Reconstruction are in compozitia ei keratina lichida pentru reconstructia si netezirea firului de par, cu uleiuri si D-pantenol (pentru hidratare si protectie). Keratina este prezenta in toate produsele din gama de Reconstructie, cu exceptia serului. 

Dupa ce samponul curata eficient parul, balsamul ajuta la prevenirea caderii lui si faciliteaza descurcarea suvitelor. Imi plac produsele AVON din noua gama Reconstruction deoarece au o textura cremoasa, este suficient sa se aplice o cantitate mica pentru a spala chiar si un par lung, iar balsamul nu ingrasa parul (cum e cazul produselor altor marci).

Este important de subliniat ca uleiul ser are o actiune hidratanta inainte de uscarea parului cu phoenul; nu necesita clatire, ajuta la netezirea varfurilor despicate, restabileste luciul parului care astfel recapata un aspect sanatos.

Personal, recomand aplicarea uleiului ser mai ales in sezonul cald, cand soarele inevitabil aduce raze UV care dauneaza scalpului si pielii in general. Mai ales la mare in sezonul estival, uleiul de ser hidratant pentru reconstruirea firului de par uscat si deteriorat nu ar trebui sa lipseasca din nicio geanta.

Ca pret, toata lumea stie ca produsele AVON sunt accesibile oricarui, au preturi atragatoare, iar varietatea acestora satisface cerintele fiecarei doamne/domnisoare. Unde mai pui ca BUZZSTore (te poti inscrie la acest link) si AVON ne-au rasfatat inclusiv cu catalogul lunii martie, care are niste produse exact pe gustul nostru, in luna dedicata femeilor: parfumuri fresh, cu note florale si farduri glittery cu niste culori de senzatie.

Tu ai incercat produsele de ingrijire a parului de la AVON? Cum ti s-au parut? Le cumperi frecvent? Ce caracteristici cauti la sampon/balsam de par?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *