DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CATRE WORK AT HOME MOMS ROMANIA

Pana anul trecut, formularul 230 se putea depune pana la data de 25 mai, insa de anul acesta trebuie depus pana pe 25 martie. Asta inseamna ca am putin timp la dispozitie sa te conving sa redirectionezi 2% din impozitul pe venit catre Asociatia care ajuta mamele vulnerabile si cele care vor sa devina antreprenoare lucrand de acasa pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de puii lor. Timpul e scurt, dar totusi incerc sa va spun ca merita sa donati banii catre aceasta asociatie; este dreptul dvs. sa decideti destinatia banilor din veniturile realizate, in caz contrar daca nu depuneti declaratia banii vor fi redirectionati de statul roman, insa nu veti sti exact cui.

Work at Home Moms Romania s-a nascut din initiativa Presedintei Elena Gorun de a replica si in Romania conceptul existent in alte tari din lume. “Work at Home Moms” reprezinta marca inregistrata la OSIM sub nr. 131156/27.01.2014, iar Asociatia WAHM Romania este singura abilitata sa o foloseasca.

Asociatia WORK AT HOME MOMS ROMANIA sustine mamele pricepute in meștesugărit, artizanat sau orice alta forma de exprimare artistica ce presupune realizarea de obiecte, dar si pe cele care propun servicii precum: consiliere juridica, fiscala, plan de afaceri, marketing, SEO, grafica, accesare fonduri. In ultimii ani, WAHM Romania a permis ca mamele sa se intalneasca si sa stranga prietenii/parteneriate, sa fie sustinute, sa fie cunoscute.

In plus, a organizat evenimente de specializare, ateliere practice, tipuri de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate.

Formularul se completeaza in doua exemplare. Originalul se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala contribuabilul are adresa unde isi are domiciliul sau in a carui raza teritoriala se afla sursa de venit. Copia se pastreaza de catre contribuabil sau de catre imputernicitul acestuia. 
In cazul in care procedura vi se pare anevoioasa sau nu aveti timp sa mergeti sa depuneti personal formularul la ANAF, puteti sa il trimiteti impreuna cu imputernicirea la adresa: Smarandache Alina, str. Liviu Rebreanu nr. 23, bl. M10, sc. 1, et. 1, ap. 5, sector 3, Bucuresti. Pentru informatii suplimentare o puteti contacta pe doamna Alina Smarandache (Asistent Manager) la nr. de telefon 0723163426.

Iata formularul si imputernicirea de descarcat cu un simplu click. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *