CERAVE: PRODUSE DE INGRIJIRE CU INGREDIENTE PREMIUM LA PRET ACCESIBIL

Nu am avut niciodata probleme majore cu pielea. Desigur, ceva sensibilitate in zona pometilor atunci cand aplicam creme sau fonduri de ten/farduri ce nu erau tolerate de pielea mea. In rest, ca toata lumea, in fiecare iarna am pielea iritata de la frig si mainile foarte uscate.

Invitatia BUZZStore de a testa noua gama de produse CeraVe pe baza de acid hialuronic si 3 ceramide esentiale similare pielii a picat la tanc, la inceputul iernii. M-am bucurat enorm cand am primit coletul frumos ambalat ce continea: un gel de spalare hidratant (236 ml), o crema de fata si corp (indicate chiar si pentru copiii de 3+ ani) de 340 gr, 2 mostre de 20 ml (un lapte hidratant si un gel de curatare spumos), 10 mostre de oferit cadou prietenelor si o brosura.

Spre marea mea surprindere (si nu numai), gelul de spalare pentru ten normal si uscat nu este deloc spumos (CeraVe are si varianta aceasta pentru ten gras), din contra este fluid si cremos. Initial am fost sceptica in ceea ce priveste eficacitatea acestuia, insa curand mi-am dat seama ca este combinatia optima pentru acest tip de piele, mai ales pe perioada iernii. Am folosit gelul pe pielea umeda, pe care am masat-o cu ajutorul unui burete de silicon, apoi l-am indepartat prin clatire. Pielea ramanea moale si cu un tonus revitalizat, iar porii erau gata sa primeasca lotiunea hidratanta cu acid hialuronic si cele 3 ceramide esentiale similare pielii (1, 3 si 6-II), acizi grasi si lipide. Este minunata crema hidratanta de fata si corp, se combina nemaipomenit chiar si cu BB Cream ca primer inainte de machiaj.

Imi place faptul ca gelul are un capac dozator, astfel incat se poate elibera cantitatea dorita, fara a lua cu degetul direct din recipient.

Recunosc ca nu auzisem pana acum de Tehnologia MVE (MultiVesicular Emulsion), prin care se transmit pe suprafata pielii ingrediente cu proprietati emoliente si protectoare, ce se comporta ca un scut defensiv (bariera contra agentilor patogeni din aer) timp de 24 ore. In plus, produsele sunt hipoalergenice, fara parfum si non-comedogenice (nu incarca tenul si nu inchid porii).

In familia noastra iarna aceasta (si urmatoarele) toti folosim produsele CeraVe (originare din SUA si produse in Franta in laboratoarele L’Oréal pentru Europa) datorita raportului calitate-pret foarte bun. Sunt accesibile si usor de reperat in hipermarketuri. Sotul meu, care nu detine o rutina zilnica de hidratare si protejare a pielii, a devenit dependent de “pufosenia” din borcanasul CeraVe.

Abia asteptam sa cunoastem si celelalte produse de ingrijire si ne dorim sa vedem pe piata si varianta mini, numai buna de luat in kitul de voiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *