ALATURA-TE CELEI MAI MARI COMUNITATI DE BRAND INFLUENCERI DIN ROMANIA – BUZZSTORE

Probabil multe dintre voi au aflat deja de campaniile BUZZStore, cea mai mare comunitate de micro Brand Ambassadors din România. Pentru celelalte dintre voi care cititi despre asta pentru prima oară: este vorba de campanii de TESTARE GRATUITĂ A PRODUSELOR la voi acasa. 

Cum funcționează? Te înscrii, completezi datele solicitate, apoi alegi campania care crezi ca ți se potriveste. De preferat este sa completezi si sondajele pentru profiling. Dacă ești selectată, primesti acasa gratuit kitul cu produse (sau aparatul pentru testare, dupa caz). Le folosești, iti scrii părerea despre ele pe rețelele de socializare/bloguri/YouTube, publici cateva poze/video/InstaStories cu podusele si recenzii (daca se cere), iar la final le păstrezi. Aparatura (gen espressor de cafea, statie de calcat, robot de bucatarie etc.) o returnezi prin curier gratuit, insa se face tombola si poti castiga un exemplar, pe langa alte premii.

Este important ca parerile impartasite in cadrul campaniilor sa fie cat mai obiective si sincere. Unele site-uri (de ex. Emag) resping automat recenziile prea pompoase sau care contin anumite cuvinte-cheie.

Revenind la BUZZStore, chiar in aceste zile sunt deschise candidaturile pentru cateva campanii importante: CeraVe, Schwarzkopf, LiniStress, DeLonghi.

Iata linkul pentru înregistrare, apasa aici.

Eu am finalizat cu brio in luna iulie campania Barnängen iar in septembrie campania KRUPS, a decurs totul smooth si fain. Găsiți InstaStories si video ale campaniei pe contul meu de Instagram (@romanianmomlifestyle).
In plus, pentru campaniile pe care le finalizati cumulati puncte (cate 100 de fiecare campanie), iar la 1000 de puncte puteti răscumpăra in bani/bonuri valorice.

In plus, daca aduci si alti Buzzeri pe site prin codul tau de recomandare pe care il primesti la inscriere, vei primi cate 100 de puncte pentru fiecare campanie finalizata de catre acestia !

Partea cea mai cool este ca, incepand cu luna noiembrie, poti sustine o cauza sociala in care crezi prin intermediul BUZZStore. Cum? Daca alegi sa optezi pentru a transforma punctele tale de BUZZ in fapte bune. Poti solicita oricand din contul tau o donatie pentru una din asociatiile cu care firma colaboreaza. Poti alege sa sustii programele:

– 07ALAPTARE – suport pentru tinerele mame ce doresc sa alapteze sau se confrunta cu probleme legate de alaptare, inclusiv din medii defavorizate.

– LITTLE PEOPLE – suport psihosocial, asistenta si evenimente pentru copiii si tinerii supravietuitori de cancer.

– PLANTAM FAPTE BUNE – initiativa nationala de impadurire bazata pe voluntariat, pe terenuri publice neproductive in 21 de judete.

Succes si keep up the good work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *