KRUPS EA893C10 EVIDENCE FULL AUTOMAT, EXPRESSORUL IDEAL

Sa va mai spun cat de mult ador cafeaua? Cand era insarcinata cu mine, mama mea avea ca pofta principala… zațul de cafea! DA! Eu nu am reusit sa renunț la cafea decat pe parcursul a 5 luni de sarcina si primele 3 de alaptare. De aceea, cand BUZZStore mi-a propus aceasta campanie KRUPS in care sa testez noul Expressor de cafea Krups EA893C10 Evidence Full Automat cu rezervor special pentru lapte, display digital si opțiuni Smart (de ex. posibilitatea de a programa espresso/cappuccino etc. de pe smartphone prin Bluetooth odata descarcata aplicația Krups pe telefon), am acceptat cu mult entuziasm. 
Au urmat circa 10 zile de delectare cu o gama vastă de 15 bauturi presetate ce pot fi personalizate dupa gust: cappuccino, caffè macchiato, cafea dark, americano, ceai etc. Datorita boabelor de cafea rasnite instant de catre aparat inainte de fiecare preparare, fiecare espresso a avut atat mirosul proaspat si imbietor al unei cafele autentice cat si textura perfecta. Cappuccino rezulta cremos si spumos, exact ca la un caffè bar. Tehnologia nou introdusa Quattro Force ajuta la mentinerea cafelei “aburinda”, astfel incat fiecare ceașca de cafea se mentine fierbinte inainte de savurarea ei. Aparatul este usor de folosit si de curatat, avand chiar un program de autocuratare. Este minunat sa ai un asemenea espressor, mai ales ca are un design super elegant si compact.

Ca aspecte in minus, as mentiona ca in momentul in care rasneste cafeaua face putin zgomot. In plus, atunci cand este scos din priza, apoi reconectat, de fiecare data cere setari de data si ora, iar apoi executa programul de curatare automata (care dureaza cateva minute si necesita circa 600 ml de apa pentru ciclul de curatare).

Filtrul de apa model F088 trebuie schimbat odata la doua luni, acesta costa circa 65 Ron. Filtrul purifica apa (elimina substante precum calciu, clor, plumb in proportie de pana la 80%) si contribuie la a conferi cafelei un gust desavarsit, pe langa faptul ca prelungeste durata de viata a expressorului.

P.S.: Dupa finalizarea campaniei, in urma tombolei, 10 persoane (din cele 50 care au testat expressoarele) au fost extrase si au castigat fiecare cate un expressor. Eu sunt una dintre acele 10 persoane si ma bucur enorm de mult!

                                                                                            ***
Cine doreste sa participe la campaniile BUZZStore se poate inscrie la următorul link .

Veti testa gratuit acasa produsele aferente campaniei la care ati fost selectate, urmand sa primiți cadouri si puncte ce pot fi transformate in bonuri valorice (sau donate catre ONG-uri). Succes!
{Pozele si video imi aparțin in totalitate si le gasiți si pe contul meu de Instagram}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *