BARNÄNGEN STOCKHOLM: MARCA IDEALA PENTRU PIELE USCATA SAU SENSIBILA

“Există un cuvânt pe care orice suedez îl cunoaste: Lagom. Acesta defineşte starea de bine şi de echilibru:

Nici prea mare, nici prea mic.
Nici prea rapid, nici prea încet.
Nici prea mult, nici prea puţin.

Cu alte cuvinte echilibrat. Lagom înseamnă punerea în balanţă a ceea ce e cu adevărat important. Lagom înseamnă că lucrurile sunt exact aşa cum trebuie să fie.”

Acesta era inceputul descrierii campaniei Barnängen lansata in luna mai 2018, care a fost prima mea campanie BUZZStore. Am avut sansa de a testa gratuit o noua gama de produse, reprezentativa pentru “lagom”. Atat gelul de dus cat si lotiunea si balsamul de corp Barnängen Stockholm au o textura cremoasa si delicata datorita conținutului de ovaz, cele mai indragite si raspandite cereale din Suedia si 5% Cold Cream. Cel mai mult m-a ajutat balsamul de corp regenerator, All Over Rescue Body Balm: e nemaipomenit pentru pielea crapata, iritata sau chiar arsa de soare.

Am fost incantata sa primesc si un calendar cu citate motivationale si ganduri pentru o stare de bine, de asemenea un cosulet din lemn pentru a tine produsele in el, o piatra ponce, o perie, 3 bureti de exfoliere corp si mai multe mostre, de care s-au bucurat 2 prietene si soacra mea.

Produsele au un ambalaj elegant si compact, iar capacul de desfacere a gelului de dus este pe sistem de clapeta inchidere/deschidere, ceea ce este alegerea cea mai buna pentru un produs care se pastreaza in baie si este expus la atacul bacteriilor si fungilor. Astfel, contactul dintre continutul din sticla si ambientul umid din baie este minim, printr-un orificiu prin care se varsa cantitatea de gel de care avem nevoie, apoi se inchide usor. Marturisesc ca am folosit gelul de dus Barnängen cateva luni la rand, multumita acestui sistem si faptului ca este foarte concentrat.

Inclusiv sotul meu a folosit  crema reparatoare Rescue Body Balm si a fost foarte multumit.

Crema hidratanta are un miros placut, se absoarbe rapid in piele si NU lasa nicio clipa senzatia de piele grasa. Este recomandata pentru orice tip de piele, exista si varianta pentru cea sensibila. Mi-ar placea sa se comercializeze si varianta pocket, de produse in ambalaje mici, de voiaj.

In ceea ce priveste pretul, mi se pare rezonabil si cu un raport calitate-pret optim. Produsele se gasesc pe Emag si alte site-uri de e-commerce, in magazinele DM etc. si se invart intre 40-60 Ron. Merita probate.
L.E. Daca vreti sa participati la o campanie BUZZStore va puteti inscrie gratuit aici.
Rasfoiti putin si alegeti campania care vi se potriveste Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *