BONUSWAY.RO SAU CUM SA ITI RECUPEREZI O PARTE DIN CHELTUIELILE ONLINE

Bonusway este unul dintre cele mai mari site-uri de cashback din Romania (cashback inseamna „bani inapoi“).

Pentru fiecare achiziție prin intermediul serviciului cashback, realizata de catre un utilizator inregistrat, Bonusway primește un comision din partea magazinului partener si imparte cu utilizatorul sau aceasta suma. Bonusway Romania colaboreaza cu mai mult de 400 de magazine online (unele din intreaga lume, de ex. AliExpress, Booking, Asos, Banggood etc.), iar de avantajele serviciului beneficiaza zeci de mii de utilizatori. Printre magazinele romanesti gasiti Elefant, Cartepedia, SomProduct, Bonami, Orsay etc.

Cum functioneaza?

1) Te inscrii pe Bonusway.ro aici.  Daca te inregistrezi la acest link, ai 10 Ron bonus extra la prima ta cumparatura. 

2) Selectezi magazinul dorit din lista de magazine

3) Accesezi magazinul și plasezi comanda. In final, primesti bonus.

Bonusurile acumulate vor aparea in contul personal Bonusway. Odata ce suma bonusurilor va depasi pragul de 50 de Ron, banii pot fi transferati in contul bancar.

Eu am facut cumparaturi prin Bonusway de Black Friday si am acumulat ceva comision (dupa cum puteti vedea in screenshots). Dat fiind ca am facut shopping in 3 magazine diferite in mai putin de 24 ore, am beneficiat de bonus marit de 1,5 ori. Chestia cu “bonus marit” e periodica, chiar si dupa BF mi-a venit pe mail mesaj ca in anumite weekenduri e valabil bonusul marit (trebuie activat printr-un buton).

ATENTIE! Comisionul in general este de circa 4% (la unele magazine online chiar 5% sau 10%), minus TVA si taxe de transport. Inainte de a cumpara, stergeti toate cookies din cronologie, inchideti toate browserele si ferestrele. Trebuie sa ramana deschis doar browserul pe care intentionati sa cumparați prin intermediul Bonusway.

Pentru mamicile pasionate de beauty si make-up: am descoperit site-ul MakeHot.ro care ofera TRANSPORT GRATUIT LA ORICE COMANDA toata luna decembrie! In plus, daca faceti cumparaturi pe MakeHot.ro prin intermediul platformei Bonusway.ro, primiti inapoi 10% din valoarea comenzii. Nu uitati sa va inregistrati la linkul de mai sus la pasul 1, ca sa primiti 10 Ron extra.

Sunt si alte campanii si oferte deschise in aceasta perioada, le descoperiti navigand pe site la categoriile omonime.

Daca aveti nevoie de indrumari ulteriore, nu ezitati sa imi scrieti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *