Probabil preocuparea cea mai răspândită din ultimele săptămâni a fost aceea de a ne aproviziona cu decorațiuni festive, lenjerii, fețe de masă sau chiar perdele crăciunești, nu în ultimul rând cu haine de sezon și cadouri pentru cei dragi.

Slavă Domnului că există site-urile de e-commerce, cât timp, benzină și … nervi ne fac să economisim.

Știți deja din articolele precedente că site-ul meu preferat în ceea ce privește îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de damă este Bonprix, însă nu am scos suficient în evidență faptul că acest site ARE DE TOATE. De la îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați și copii, până la ornamente de Crăciun, lenjerie intimă pentru ocazii speciale și ținute de Sărbători. Practic, tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta sau pentru cadouri de casă nouă, pentru nași/fini ori de Crăciun.

Fiindcă lipsesc doar câteva zile până la Crăciun, produsele din gama XMAS (o rubrică dedicată pe site) au intrat deja la reduceri consistente, deci merită să le comandați acum pe ultima sută de metri sau chiar pentru anul viitor, pentru a vă reînnoi decorul.

Iată câteva sugestii:

Calendar Advent cu căsuțe (nr. art. 96892381)

              Ghirlandă de Crăciun (nr. art. 97684781)

              Draperii cu inimi (nr. art. 92010595)

              Decorații stea cu LED (nr. art. 95300795)

Mi-am dorit mult o pijama cu tematică de Crăciun pentru ședința foto cu copiii, așa că am comandat-o pe aceasta din bumbac cu pantaloni ecru cadrilat (nr. art. 95263381), foarte cute, cu un cerb stilizat pe bluză. Din ce am văzut, modelul acesta s-ar putea să fie stoc epuizat deja, dar găsiți și alte modele tare drăguțe, inclusiv de copii.

Pijamaua este confortabilă, materialul este moale în contact cu pielea, iar pigmentul roșu din pantaloni nu se transferă la spălare.

Și pentru că anul acesta (și viitorul) sunt în vogă volanele, cât mai ample, mi-am comandat și un pulover cu volane de culoare beige-latte melanj. Este foarte șic, merge atât la fuste cât și la pantaloni scurți băgat în interior. Este mai călduros decât mă așteptam, numai bun pentru iarna aceasta.

Ultima comandă pe Bonprix anul acesta a inclus și o geantă de umăr neagră (nr. art. 96689881), elegantă, cu aspect șic de piele. Este mai încăpătoare decât pare, având 2 compartimente cu fermoar în interior. Îmi place că are curea reglabilă și separabilă, putând fi purtată și la mână, ca o poșetă. Este genul de geantă universală, aș spune, fără briz-brizuri, care merge bine în ținutele de zi cu zi. Cizmele cu talpă grosieră sunt tot de pe Bonprix, dintr-o altă comandă.

În final, vă dezvălui pe ce anume am pus ochii pentru următoarea comandă.

Ador volanele, după cum vă spuneam, dar și franjurile, așa că mi-am adăugat la favorite:

              Capa cu franjuri (nr. art. 97695581) – acum la 50% reducere

               Sacoul cu franjuri pe linia taliei (nr. art. 96003681) –  la reducere cu 37%.

Nu uitați că puteți comanda rapid prin aplicația Bonprix, cu coduri de reducere și transport gratuit la comenzile peste 99 lei.

Doamnele mele, voi ce v-ați făcut cadou de Sărbători?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *