CE TRUCURI APLIC EU PENTRU A ECONOMISI FĂRĂ SĂ MĂ PRIVEZ DE CEEA CE ÎMI PLACE

În ultimele luni, odată cu creșterea prețurilor, am devenit cu toții din ce în ce mai interesați de modalități prin care să continuăm să avem același tenor de viață, deși cu lichiditate scăzută. Practic, cum să facem să nu renunțăm la micile noastre bucurii, în speță a ne îmbrăca frumos și calitativ, în situația în care bugetul e din ce în ce mai scăzut.

O să vă povestesc puțin despre cum am procedat eu.

În primul rând, am descoperit Buget De Familie – Grup pe Facebook, de unde am aflat multe tips&tricks pentru economisire, vouchere de reducere și cum să optimizezi bugetul familiei. Una dintre ideile principale din discuțiile de acolo, deși mai citisem asta și în alte locuri și chiar am aplicat în ultimii 2 ani, este să îți faci cumpărăturile pentru iarnă pe timpul verii, iar cumpărăturile pentru vară în timpul iernii. În felul acesta, „profiți” de cele mai bune prețuri la produse.

Vrei să refaci garderoba copiilor pentru vara viitoare la prețuri rizibile? Calculează cam cât vor crește (de regulă cam 3 numere pe an, la picior) și plasează comanda. Viceversa, știu că sună aiurea, dar… cumpără bradul (artificial) vara. :))

Prin urmare, dat fiind că anul acesta am cam zis pas la cumpărăturile pentru mine, am decis ca, de onomasticile mele (8 și 9 septembrie, Sf. Maria și Sf. Ana) să îmi fac singură un cadou binemeritat.

Știți deja că ador site-ul Bonprix și ador vara implicit să port rochii, de aceea mi-am comandat o rochie din jerse imprimat cu motiv floral împreună cu o pereche de sandale ortopedice cu talpă înaltă.

Le-am îmbrăcat când l-am luat pe Dori de la grădi și vreau să spun că lejeritatea și confortul conferite de ambele piese din acest outfit au contracarat cu brio stresul și emoțiile pe care le aveam pentru noul an școlar la noua grădiniță unde au fost câteva zile de adaptare. M-a m simțit atât de ușoară și liberă în rochia aceasta, care „cade” și se așază lin pe corp… Iar sandalele fistichii sunt foarte comode și fac piciorul să arate frumos grație tălpii care ajunge la 6.5 cm spre călcâi.

Dar asta nu e tot. Am completat auto-cadoul cu o pereche de papuci de vară beige model knit, perfecți atât pentru serile de înghețată pe faleză cât și pentru o plimbare urbană. Fiind de culoare nude cu aspect împletit, merg bine la orice ținută, fie fustă sau pantaloni.

Am încheiat ”moftul” cu o centură neagră lată cu stretch din imitație de piele cu cataramă aurie, care pune în valoare orice talie. Se poate purta într-o ținută elegantă, ba chiar iarna la un pulover rochie sau cardigan. Fără îndoială, acest gen de curea este un accesoriu must-have în garderoba fiecărei femei.

Îmi place Bonprix nu numai pentru varietatea produselor pentru întreaga familie, dar și pentru faptul că stocul se reînnoiește mereu, lună de lună, astfel că nu există riscul ca în anturajul tău să fie și alte persoane îmbrăcate la fel. Stocurile se epuizează rapid și mereu ies modele noi. Așadar, dacă ai lăsat produse în lista de favorite, nu le ține acolo prea mult, grăbește-te să le comanzi înainte să dispară (eu am pățit-o).

În final, îți mai las un pont bun. S-a lansat aplicația Bonprix, iar comenzile care provin din aplicație beneficiază de 15% reducere (uneori chiar 20%) și transport gratis peste 99 lei prin voucherul din aplicație. Totul este astfel mai simplu și mai rapid. I love bonprix!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *