După o anumită vârstă, devenim din ce în ce mai preocupați de felul în care gestionăm veniturile noastre, mai ales pe ce cheltuim și cum putem economisi în aceste vremuri tulburi de hiperinflație și creșterea prețurilor.

DACĂ VREI SĂ SARI PESTE TOATE ACESTE EXPLICAȚII ȘI SĂ DESCARCI DIRECT APLICAȚIA PRIN LINK-UL DE REFERRAL PRIN CARE POȚI PRIMI 30 LEI BONUS LA PRIMA COMANDĂ, PE LÂNGĂ CASHBACK, DĂ SCROLL LA FINALUL ARTICOLULUI.

În ultimii 2 ani, 85% din achizițiile mele s-au mutat online, așa că în acest articol vă explic cum procedez eu atunci când comand online.

Despre CashClub v-am mai vorbit și acum 2 ani și acum câteva luni pe conturile de Facebook și Instagram, dar e prima dată când abordez subiectul aici.

CashClub este o platformă de smartshopping implicit de economisire. Aceasta include și o aplicație prin care utilizatorii pot obține bonusuri (cashback, bani înapoi) din cumpărăturile online la magazinele partenere listate (peste 800 în prezent, printre care Elefant, FashionDays, Vivre, Notino, Kalapod, CCC, Flanco, Aosom, Chilipirul-zilei, Lensa, Vegis, Dr. Max, Decathlon, Epantofi.ro, Sinsay, Jysk, Noriel, AliExpress, etc.). Când se adună minim 50 lei de cashback, banii se pot retrage în orice cont IBAN.

La FIECARE comandă online prin platforma CashClub.ro sau prin aplicația CashClub, primiți o parte din bani înapoi, între 1 si 30%! Poți să optezi pentru plata ramburs, nicio problemă, bonusul tot se înregistrează. Fiecare magazin listat în CashClub are termeni și condiții proprii, deci dacă vrei să afli exact în cât timp comisionul tău devine plătibil, consultă aceste informații de sub butonul verde care te redirecționează din aplicație către magazin, cu ajutorul cookies.

Ce are ‘special’ CashClub față de alte aplicații similare? Are

  • Cupoane de REDUCERI exclusive cu partenerii
  • Comparator de prețuri
  • Posibilitatea de a câștiga bani extra din programul de referral (30 lei bonus la înscrierea unui prieten, 30 lei primești și tu și el, după prima comandă validă, după perioada de retur).

Aici vă puteți înscrie rapid, dacă doriți acel BONUS de 30 lei la prima comandă, pe lângă cashback aferent. Dacă descărcați aplicația din Apple Store sau Google Play, fără link-ul meu de referral, nu primiți cei 30 de lei la prima comandă validă.

Să fie de folos!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *