Nu știu cum sunteți voi, dar eu greu mă mobilizez să fac sport. Și atunci când o fac, trebuie să văd dacă a meritat efortul, câte calorii am ars, etc.

Recent am descoperit o platforma web romaneasca, de unde poti comanda produse de orice fel (casa si gradina, bijuterii si accesorii, sport si outdoor, suplimente si alimentatie, fashion, cadouri, etc.), iar la fiecare comanda primesti GRATUIT minim un produs cadou.

De ceva vreme imi doream un smartwatch, nimic sofisticat, ci unul cu functii basic. Pe Infinity Marketplace am gasit acest 𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝘄𝗮𝘁𝗰𝗵 𝗙𝗶𝘁𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗧𝗿𝗮𝗰𝗸𝗲𝗿 𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿𝗽𝗿𝗼𝗼𝗳 (rezistent la apa) 𝗰𝘂 𝗯𝗹𝘂𝗲𝘁𝗼𝗼𝘁𝗵, cu ajutorul caruia pot monitoriza numărul de pași și pot cronometra mersul pe jos/pe bicicletă/alergatul. Acest ceas inteligent redă:

  • bătăile inimii
  • saturația de oxigen în sânge
  • tensiunea
  • calitatea somnului.

Prin aplicația FitPro poți seta o mulțime de funcții:

  • Alarmă (vibrație)
  • Message push (vibrează și primești notificări de pe Facebook, Instagram, SMS, WhatsApp, LinkedIn, Twitter, etc.)
  • Sedentary reminder (de ex. când lucrezi la birou și vrei să te anunțe că ai stat prea mult timp pe scaun)
  • Wrist movement (se aprinde când miști încheietura mâinii, fără să atingi ecranul – funcție utilă când faci jogging, de ex.)
  • Healthy habit (setezi obiective cuantificabile, de ex. trezit devreme, citit)
  • Looking for (îl găsește când uiți unde l-ai lăsat prin casă, ceasul vibrează).

Mai are si alte mici functii, printre care indicele de masa corporala si setarea pentru a face fotografii, dar nu am testat inca functia din urma.

Pentru pretul pe care il are, acest smartwatch chiar face o multime de lucruri, iar bateria tine circa 2 zile. Se incarca foarte simplu la orice incarcator USB.

Pe mine personal ma ajuta foarte mult functia de push notifications pentru social media. De foarte multe ori, atunci cand telefonul beep-aie ca am primit un mesaj, imi distrag atentia de la munca sa deblochez telefonul, sa inserez PIN-ul , sa vad cine si pentru ce m-a cautat. Chestia asta nu numai ca ma distrage de la ceea ce faceam, dar cumulat in arcul unei zile devine time-consuming. Ei bine, de cand cu ceasul inteligent, atunci cand primesc o notificare arunc doar o privire pe display, iar daca nu este ceva urgent, imi fac treaba in continuare, fara sa ma de-concentrez si sa pierd timp.

Nu in ultimul rand, functiile de masurare a tensiunii si a saturatiei de oxigen mi se par foarte importante, mai ales in context Covid. Pentru tot ceea ce face, acest smartwatch (il gasiti si pe varianta roz sau negru) este foarte ieftin (150 lei).

Nu uita ca 𝙡𝙖 𝙤𝙧𝙞𝙘𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙨 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙯𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙥𝙚 𝙨𝙞𝙩𝙚 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙚𝙨𝙩𝙞 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙐𝙄𝙏 𝙪𝙣 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙨, 𝙡𝙖 𝙖𝙡𝙚𝙜𝙚𝙧𝙚, 𝙙𝙞𝙣𝙩𝙧-𝙤 𝙨𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩𝙞𝙚.

Iar până pe 14 februarie 2022 ai 10% reducere la comenzi peste 250 lei cu codul Ana-Maria10. Spor la cumparaturi inteligente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *