#RethinkFashion: cum ajuta noul Perwoll Renew&Blossom la reducerea consumismului

De cand am devenit mamica, recunosc, cumpar muuult mai putine haine pentru mine si invers proportional mai multe pentru copiii mei. Cred ca este valabil pentru orice mama. Astfel ca, in ultima perioada mai ales, am acordat o mai mare atentie ingrijirii tesaturilor pieselor vestimentare din garderoba mea.

De ce in ultima perioada? Deoarece acum cateva luni am descoperit faimosul grup de Facebook Nu Mai Port, prin care se da o a doua sansa hainelor care nu mai vin/nu mai caracterizeaza persoanele care le detin, insa sunt in stare impecabila sau foarte buna pentru a fi repuse in circuit. Astfel, se economiseste la buzunar si se ajuta planeta prin reducerea consumismului (shopping-ul din magazine alimenteaza la infinit un sistem de productie si consum nesustenabil si deloc benefic pentru mediu). Astfel, pe acel grup am si vandut cateva hainute inca iubibile si purtabile, inclusiv mi-am reinnoit garderoba cu cate ceva.

Apoi am descoperit noua formula a detergentului de rufe Perwoll 3 in 1 Renew and Blossom, care curata toate tipurile de haine, ingrijeste tesaturile pastrand culorile vii si confera un acestora un parfum floral elegant (am perceput un mix de iasomie cu crini imperiali, daca nu ma insel). Astfel, hainele se pastreaza ca noi chiar dupa mai multe spalari si capata longevitate, deci nu mai simtim nevoia sa cumparam altele. Din nou, indirect, ajutam planeta si ne incadram in tendinta #RethinkFashion (slow fashion).

Perwoll 3 in 1 Renew and Blossom este un detergent lichid, iar ambalajul este realizat in proportie de 50% din plastic reciclat. Perwoll este un brand specializat pe ingrijirea hainelor, insa produce doar detergenti si nu balsam. Detergentii universali pot deteriora hainele, avand ingrediente ”agresive” pentru indepartarea murdariei si petelor dificile; astfel, din cauza formulei puternice, tesaturile pot fi distruse. In schimb, Perwoll este un detergent special care spala hainele in mod delicat, pastrand forma tesaturilor si redand stralucirea culorilor.

Gama Perwoll este vasta si are variante adecvate pentru orice exigenta si tip de material:

  • Perwoll Color/Black/White – repara micro-fisurile fibrelor textile si pastreaza stralucirea culorilor;
  • Perwoll Care&Refresh – elimina mirosurile neplacute ale hainelor si pastreaza forma tesaturilor (se recomanda pentru haine din material sintetic);
  • Perwoll Wool&Delicates – netezeste fibrele delicate (lana, matase) si previne scamosarea.

Sunt curioasa daca tu ti-ai schimbat comportamentul de cumparare a hainelor, iar daca da ce anume te-a determinat sa o faci? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *