Zilele trecute v-am oferit un mic sneak peek (pe Instagram Stories) din proiectul nostru de suflet pe care urmeaza sa il lansam si online (offline lucram deja de ceva vreme): un Atelier de cadouri personalizate si obiecte publicitare (gravura Laser pe metal, lemn, plexiglas, sticla etc.; cifre si litere volumetrice; colantari; imprimari textile si cani; grafica si print; jucarii; decoratiuni). Deocamdata nu este gata partea online, dar abia astept sa va arat mai in detaliu despre ce este vorba.

De curand am terminat de amenajat Atelierul cu aparatura pentru activitatile de mai sus, insa doresc sa imi creez un coltisor numai al meu in el, coltisorul Mamica fara panica. Cum am o predilectie pentru handmade (stiti ca si eu m-am ocupat in trecut de 2 proiecte artizanale personale), am decis sa comand primul obiect care sa contureze spatiul meu: un tablouas brodat manual cu logo-ul blogului. Am comandat de pe pagina Mirela’s Handmade Store.

Pe doamna Mirela Grațiana am cunoscut-o prin intermediul mult citatului grup WAHM, ale carui mame le sustin de cand am inaugurat blogul (aproape 2 ani). Este o reala incantare sa stai de vorba cu o persoana care emana, faureste si comunica frumosul prin tot ceea ce face si vorbeste.

Mirela creeaza produse de broderie și tip goblen, “in interpretări moderne si romantice, potrivite pentru persoanele care cauta sa isi trezeasca poezia inimii in viata de zi cu zi”, ne spune ea cu cuvinte atat de profunde.

Atrasa dintotdeauna de goblen, mi-a venit ideea, de ce nu, sa fac goblene mai mici. Astfel, am inceput sa lucrez pe tablouri și pe cutii. În scurt timp, am inceput sa-mi doresc sa invat lumea sa se bucure din nou de ceea ce s-a pierdut in valtoarea si agitatia vremurilor: frumusetea si unicitatea lucrului manual”.

Pasionata fara limita de ac si ata, Mirela a debutat in 2013 cu participari la târguri, unde a fost surprinsa de faptul ca multe persoane nu știau ce este broderia in cruciulita. “Pipăiau ca sa isi dea seama. În ciuda faptului ca oamenii au tendinta sa compare valoarea broderiei manuale cu cea realizata de masina, ma bucur ca tot mai multa lume incepe sa isi deschida inima si sa aprecieze autenticitatea cusaturii lente, facuta din inima”.

Mirela simte ca misiunea sa este sa transmita tehnica și iubirea pentru arta broderiei adultilor si copiilor deopotriva.

Produsele realizate de mine sunt gandite pentru a înlesni frumosul sa faca parte din rutina noastra zilnica. Decorez prin broderie obiecte și articole cu care ne inconjuram cu drag, iar posibilitatea de personalizare are ca limita doar imaginația clientului. Accept cu placere orice provocare, mai ales daca menirea ei este bucuria celorlalți”.

Fie ca vreti o decoratiune de perete pentru camera copilului, un tablou, accesorii (brosa, pandantiv, martisor etc.) sau chiar o piesa vestimentara brodata si personalizata dupa propriul gust, puteti sa trimiteti un mesaj catre Mirela’s Handmade Store.

Gasiti minunatiile pe care le face Mirela si pe contul de Instagram, unde aceasta a creat hashtagul propriu #dininimăpentruvoi.

Pe viitor, mizeaza sa participe la cele mai mari targuri ale artizanilor romani, ba chiar sa colaboreze cu magazine de profil.

Colaborarea cu mine este o promisiune de seriozitate și profesionalism, ce are mereu ca rezultat acel cadou unic de oferit în dar celor mai dragi persoane din lume”.

Preturile pornesc de la 20 Ron si pot ajunge pana la 500 Ron (cel mai scump a fost un goblen de cateva sute de Euro).

Ca de obicei, am pregatit un mic cadou pentru voi. Aveti o reducere de 10% cu codul GMT10OFF, pe care trebuie sa il specificati atunci cand comandati prin mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram. Sa fie cu folos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *