Haideti sa facem un joc rapid. Cui nu ii place sa i se faca poze? [Vizualizez multe maini ridicate] Insa cui nu ii place sa i se faca fotografii profesionale? [Aici vad 0 hands up]

Cred ca despre asta este vorba atunci cand vorbim despre imortalizarea momentelor. Majoritatea persoanelor, pentru ca sunt timide/stinghere sau considera ca pur si simplu nu sunt fotogenice, refuza sa apara in poze. Dar rareori am intalnit pe cineva care sa nu vrea sa mearga pe mana unui fotograf de profesie. Diferenta este intre poze si fotografii.

Nu vrei sa pastrezi amintiri ale celor mai importante evenimente din viata ta prin poze facute pe telefon, insa cu siguranta ai apela la un studio foto pentru a avea un album editat impecabil, cu decor si recuzita superbe.

Pentru ca ma orientez spre a doua directie si sunt in cautarea unei echipe de profesionisti care sa ne ajute sa captam cele mai frumoase momente de la petrecerea de mot (si botez, va fi 2 in 1) a lui bebe Emi (care va implini un anisor la sfarsitul lui august, yay!), am pornit in cautarea unui studio in acest sens si i-am descoperit pe cei de la Little Sunshine Studio.

Nicoleta si sotul ei fac o echipa minunata impreuna, in viata personala (parinti de 2 copii de 5 respectiv 7 ani, plus un bebe pe drum) si in cea profesionala. Au inceput cu fotografia de eveniment (nunta, botez, cununie, logodna, aniversare), un proiect la care nu au renuntat pana astazi si pe care il puteti vedea aici. Dat fiind ca le-au placut foarte mult sedintele de acasa cu bebelusii, au decis sa se axeze pe fotografia de studio.

Astfel s-au perfectionat pe nisa Fotografie de familie, in special pe sedinte foto din perioada maternitatii, urmate de fotografia de nou-nascut, photoshooting-uri pentru copii cu fundal tematic (Pasti, Craciun, plaja, Paris, etc.) si Smash-the-cake (Striveste tortul) la implinirea varstei de 1 anisor.

Sedintele foto ale unui nou-nascut se fac in primele 10-12 zile de viata, de aceea este indicat sa faceti o programare inca din ultimele saptamani de sarcina, pentru o buna desfasurare.

Desi cele mai intalnite sedinte sunt cele de la 1 an, se pot programa Smash the Cake si pentru varste mai mari. Decorul este unul festiv, cu baloane, ghirlande, evantaie si multe alte obiecte menite sa creeze un decor de petrecere.

Dupa 1 an, pentru ca cei mici devin din ce in ce mai activi, Little Sunshine Studio recomanda sedintele outdoor (si acestea fac parte din portofoliul lor), ne-excluzand totusi sedintele in studio dupa varsta de 1 an.

Pentru sedintele foto, Little Sunshine pune la dispozitie o recuzita special creata pentru bebelusi si comandata de la furnizori atent selectati atat din tara cat si din afara. Nicoleta si sotul ei fac niste fotografii absolut formidabile (eu m-am indragostit instant de cele in stilul Anne Geddes), drept dovada au castigat numeroase premii internationale (Newborn Photography Excellence Award, International Baby Photography Contest – Baby Photo Awards Winner si AFNS Award Winner).

In ceea ce priveste shooting-ul de maternitate, Little Sunshine dispune de o gama variata de rochii special concepute pentru maternitate, pentru a scoate in evidenta frumusetea femeii insarcinate. O sesiune foto de maternitate se face, de regula, intre saptamanile 30 si 36 de sarcina.

Pentru ca parintii nu intotdeauna au timp pentru sedinte foto de durata unei ore sau chiar doua, Little Sunshine Studio vine cu o solutie care se pliaza pe exigentele acestora: conceptul de mini-sesiune foto de maxim 40 minute, care poate fi usor introdusa in agenda aglomerata a unui parinte activ si implicat si este adecvata pentru micutii care nu au rabdare sa stea la o sesiune mai lunga. Preturile pornesc de la 350 Ron (puteti consulta pachetele complete de servicii aici), o mini-sesiune foto fiind o super idee de cadou pentru bunici, matusi sau pentru a sarbatori o ocazie speciala.

Desi este un domeniu greu incercat in ultima perioada (cea a pandemiei de COV-SARS2), Nicoleta nu renunta la aspiratiile sale pentru anul viitor (anul acesta va fi ocupata cu bebe 3): isi doreste sa faca mentoring (sa predea arta fotografica altor viitori fotografi).

Nicoleta si sotul ei nu se deplaseaza in alte orase, ci primesc familiile cu micii protagonisti in studio-ul lor din sectorul 4, care nu intamplator isi are adresa pe Drumul Binelui. Iar atunci cand Binele si Rasaritul locuiesc la aceeasi adresa, nu pot decat sa se intample lucruri minunat de frumoase!

Va puteti delecta cu fotografiile lor diafane la link-urile de mai sus sau urmarind clipurile cu cateva secvente work in progress pe canalul lor YouTube aici si aici . Ii puteti contacta la 0724 358 814 sau pe contact@littlesunshine.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *