AI UN EVENIMENT SI VREI O TINUTA PERSONALIZATA, PE CARE S-O POTI PURTA SI DUPA? ALIAH TE POATE AJUTA!

De Aliah (alias Alina Cocuz) stiu de vreo 2 ani, am cunoscut creatiile ei prin intermediul WAHM, insa nu comandasem niciodata nimic. Recent am gasit un prilej pentru a-mi comanda o tinuta personalizata cu pompoms: petrecerea de botez a lui bebe 2. Nu am stabilit inca data, insa sunt mai linistita daca iau lucrurile din timp. Mi-am dorit ceva care sa ma defineasca (asa ca am ales scrisul “Boys Mom” – mama de baieti), o tinuta casual chic in care sa ma simt bine si pe care sa o pot pune in valoare si in alte ocazii.

Tinuta pe care a creat-o Aliah pentru mine intruneste toate cerintele mele si este peste asteptari chiar. O ador.

Dar haideti sa o cunoastem mai bine pe Alina din spatele frumosului proiect Aliah. De la Bacau la București, isi gaseste jumatatea in timp ce urmeaza cursurile Facultatii de Comerț din cadrul ASE.
Ce o defineste? Mămicia. E mama de Eleah, o fetita de aproape 5 ani.

Pasionata de fashion si curente colorate si atipice, indragostita iremediabil de fuste si de tot ceea ce emana energie pozitiva, Alina a decis sa combine toate aceste preferinte si sa iasa din rutina creand un concept propriu. “Primele cinci fuste le-am creat dupa nopți intregi de cautat combinații de culori si au fost un adevarat boom cand le-am postat”, povesteste Alina. Dat fiind ca a urmat un flux de comenzi, a decis sa urmeze cursuri specializate in croitorie pentru a se perfectiona.

Ținutele Aliah se adreseaza in principal femeilor și copiilor, predominand fustele colorate si diafane (model plisat, fluid sau semibufant), accesorii de par, dar si tinute pentru familii complete cu ajutorul tricourilor personalizate (cu pompoane si mesaje scurte). Accesorizarea se face in principal cu pompoms, insa au fost si executii cu alte materiale (figurine din fetru, sclipici pentru mesaje interesante).

“Principala provocare a fost și inca este sa mentin ritmul si sa reusesc sa fac totul singura”, ne marturiseste Alina. “De la idee, furnizori, customer service, croire, accesorizare, fotografiere, ambalare si pana la livrare, in timp ce sunt full-time mom si sotie, toate sunt atributiile mele”.

Pe viitor, Aliah aspira sa devina un brand cu unul sau mai multe magazine fizice, cu produse accesorizate doar cu pompoane. Alina are o viziune foarte clara de cum ar trebui sa arate magazinul ei, dar prefera sa faca lucrurile cu calm si tact, cu pasi marunti si siguri. “Nu imi plac lucrurile pe jumatate facute, scot un produs la vanzare doar dupa o analiza completa a cererii pietei și doar daca mie mi se pare wow. Vreau ca hainele mele sa fie piesele statement din orice tinuta, nu sa zaca prin dulap”.

Preturile sunt mai mult decat accesibile: fusta de adult este 175 lei, iar un set de copil pana in 5 ani format din fusta, bluza/tricou/body și bentita costa 150 lei.

Aliah ofera o reducere de 10% celor ce comanda pana la 01.12.2019, specificând codul ALI10OFF atunci cand plaseaza comanda, pe care o poate receptiona prin mesageria paginii Facebook, prin contul de Instagram ori la nr. de telefon 0768 387 875.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *