SUNĂ CLOPOȚELUL: ECHIPAȚI DE ȘCOALĂ CU BONPRIX

Luna septembrie ne duce indubitabil cu gândul la revenirea la serviciu după concediu, dar și la începutul unui nou an școlar. Părinții sunt adeseori cuprinși de o ”febră” a cumpărăturilor pentru preșcolari sau școlari.

De anul acesta, avem în familia noastră un preșcolar și un școlar. Pe Emi, care a împlinit 4 ani în august, l-am înscris pentru prima dată la grădiniță, la grupa mijlocie. Este prima lui experiență de colectivitate. Dorian, pe de altă parte, a trecut la clasa 0 (grupa pregătitoare); și pentru el este o experiență nouă: noi colegi, o nouă doamnă, o cu totul altă rutină zilnică.

Chiar pe 1 septembrie am plasat o comandă pe Bonprix, magazinul nostru preferat pentru articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru întreaga familie (și pentru casă). Am echipat băieții pentru noua lor ”aventură”.

Pentru Emi am comandat această pereche de pantofi sport albi, foarte comozi (cu talpă ridicată spre călcâie), cu care se poate încălța singur grație închizătorii de tip scai. Îmi place că se curăță rapid și ușor, cu o cârpă umedă. După cum vedeți, Emi este foarte vesel și se simte confortabil în ei.

Pentru zilele în care va dormi la grădiniță (momentan suntem încă la stadiul de adaptare lentă, merge doar 2 ore pe zi), am ales această simpatică pijama de copii cu imprimeu cu pinguini. Avem noi o chestie cu pinguinii: acum ceva vreme i-am citit cartea cu pinguinul Apolodor, care i-a plăcut, iar de atunci uneori îl alint la băiță sau înainte de culcare cu vorba ”pinguinul-pim-pim-pim”, gâdilindu-l. Îi place mult și îl distrează. Cred că familiarizarea copilului în noul mediu cu un personaj îndrăgit sau pe care deja îl cunoaște, ajută la adaptarea și integrarea lui. Pijamaua cu pinguini săltăreți e din bumbac 100% și are elastic la pantaloni, la gleznă, un detaliu foarte important deoarece menține căldura picioarelor.

Lui Dorian i-am comandat această cămașă albă pentru copii din bumbac 100%, cu buzunare laterale (ascunse, abia se văd), perfectă pentru prima zi de școală dar și pentru alte festivități. În ciuda emoțiilor, spre surprinderea mea, nu am găsit urmă de transpirație în ea, după ce a purtat-o câteva ore bune pe 11 septembrie, la deschiderea noului an școlar.

Dorian a mai purtat și acești blugi din denim fit marin și această geacă de băieți matlasată. Materialul blugilor conține 82% bumbac (din colecția sustenabilă Bonprix), are o bată comodă cu șnur reglabil și un mesaj fosforescent foarte cute pe buzunarul drept din spate: no bad vibes, make it fun. Îmi place croiul, se așază elegant pe picior. Geaca matlasată cu glugă și căptușeală vătuită este călduroasă, perfectă pentru toamnă și iarnă. Îmi place că gluga acoperă și protejează gâtul, în plus are name&phone tag în caz că o rătăcește copilul. Este aspectuoasă și se spală ușor la mașină.

Să îmbraci 2 copii pentru școală într-un buget mai mic de 1000 lei poate părea o provocare, însă pe Bonprix găsiți articole de calitate la prețuri prietenoase cu portofelul părinților. Profitați de transport gratuit la comenzi peste 99 lei și bucurați-vă de lucruri frumoase pentru casă și întreaga familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *