Vara 2023 a trecut deja de jumătate, însă noi, doamnele, nu ne mai săturăm de purtat rochii diafane și vaporoase, nu-i așa? Dacă ar fi după mine, mi-aș dori să fie vară 10 luni din an, nu numai prin prisma faptului că ador clima, ci și pentru că ar fi mai multe evenimente la care să mă distrez.

Eu și soțul am primit câteva invitații pentru săptămânile acestea, una deja am onorat-o săptămâna trecută (un moț de băiețel). De aceea, mi-am căutat din timp ținute, nimic pompos, doar rochii de ocazie în care să mă simt confortabil și încălțăminte asemenea.

Am găsit o rochie care mi-a plăcut mult pe Bonprix (eu am plasat comanda prin aplicație, dar se poate și prin site, astfel am folosit și discountul săptămânal). Știți că anul acesta au revenit în trend accesorizările cu paiete metalice (sau cu pene, puf) și în general cu detalii care pot reverbera lumina, care lucesc. Așadar, am găsit această superbă rochie midi neagră parte peste parte, la un preț foarte prietenos.

Îmi place cum rochia scoate în evidență talia și creează un efect de subțiere. Materialul e de calitate, având mâneci lungi este clar o rochie potrivită pentru cocktail-uri sau evenimente serale în aer liber.

La această rochie se asortează perfect acești pantofi înalți negri cu vârf ascuțit, din material textil, ornați cu pietricele argintii de mare efect. Cine nu are o pereche de stiletto negri mai deosebiți, recomand să îi cumpere pe aceștia. Deși tocul e înalt, piciorul stă comod în ei, nefiind înguști (cum se întâmplă de obicei la pantofii înalți să ”sugrume” degetul mic de la picior).

Cum spuneam mai sus, combinația dintre rochie și pantofi mi se pare perfectă și e wow că am reușit să găsesc ambele produse pe același site.

Pentru evenimentul de săptămâna trecută, locația fiind una în aer liber (gazon) și pe timp de zi (orele 16-20), am optat pentru o rochie mai lejeră, asimmetrica, fără mâneci, și o pereche de sandale crem cu toc înalt gros și barete încrucișate pe picior.

Efectiv am căutat acest model de muuult timp, chiar mi-l doream, mi se pare și casual și elegant totodată, iar imitația de piele de calitate.

Ceea ce îmi place la articolele Bonprix este că, dacă te iei după tabelul lor de mărimi, nu ai cum să greșești. De 2 ani comand pe acest site și niciodată nu a trebuit să fac retur, mărimile s-au potrivit mereu și la haine și la încălțăminte.

Ca să nu mai spun de faptul că este printre puținele site-uri de fashion care oferă posibilitatea de a returna produsele până la 100 de zile. Produse care ajung acasă la tine în 3-5 zile lucrătoare, nu 2 săptămâni sau mai mult.

Nu în ultimul rând, rubrica lor de Inspirații este de-a dreptul fantastică. Pe lângă articolele de pe blog-ul oficial din care poți fi la curent cu stiluri și trenduri din modă, în partea de jos a paginii găsești un livestream al postărilor în timp real de pe Instagram sub #bonprixitsme, o reală inspirație cu stilizări de ținute Bonprix.

Vă invit să dați o privire pe pagină, veți găsi și ținute de vară propuse de Andreea Balaban. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *